Tuiran rotaryklubi ry:n jäsenrekisteri ja sen käyttö

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERIN NIMI

Tuiran rotaryklubin verkkopalveluiden käyttäjärekisteri

 

REKISTERINPITÄJÄ

Tuiiran rotaryklubi ry.

Osoite: viikkokokouspaikkamme Ravintola Sassi / Tuiran rotaryklubi, Hallituskatu 1 90100 Oulu

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Klubin jäsenten (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva klubin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS JA TIETOSISÄLTÖ

 

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien tietojen ylläpitämiseen ja sisäiseen tiedottamiseen.

Tuiran rotaryklubi ry:n jäsenrekisterin käyttötarkoituksia ovat

  1. Esitellä jäsenet klubin verkkosivuilla: valokuva, nimike ja nimike (ei yhteystietoja)

  2. Esitellä jäsenet yhteystietoineen intranet-osiossa, johon on pääsy vain klubin omilla jäsenillä.

  3. Klubin jäsenten nimet ja sähköpostiosoitteet on kerätty listaksi sähköisten uutiskirjeiden lähettämiseksi jäsenille.

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, klubimme omassa rekisterissä.

Rekisterin tietoja ei luovuteta muille osapuolille.

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä.

 

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tiedot kerätään Palvelun tietokantaan, joka on suojattu. Tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

 

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu.

Se onnistuu klubimme jäseniltä klubin webmasterilta anottujen oikeuksien avulla intranetin jäsenlistalta.