Kokoonnumme nyt etänä turvallisten videoyhteyksien avulla

 

Olemme kohdanneet yllättäen keskuuteemme ilmaantuneen "mustan joutsenen" eli pandemian, joka muuttaa maailmaamme pysyvästi. 

Kokoontumiskielto päättyy alle 50 hengen tapaamisten suhteen 1.6., mutta jäsentemme ikärakenteesta johtuen kokoontumisemme lykkääntyy elokuun alkuun eli pe 7.8.2020 saakka, jolloin on aiheena presidentin käätyjen vaihto.

 

Viralllisestihan uusi rotaryvuosi käynnistyy 1.7., mutta nyt asiat ovat mutkistuneet. Jotta toimintamme ei näivety, olemme kehittäneet etäkokousmanettelyn, johon kutsutaan mukaan kaikki klubilaiset. Näin pääsemme viestimään keskenämme, kertomaan kuulumisistamme ja jopa pitämään viikkokokouksiamme virtuaalisina.

Nyt voimme pyytää mukaan kiinnostavia esitelmän pitäjiä, kokeilla uusia viestintämahdollisuuksia ja kehittää TEAMSin pikaviestien, ryhmäpuheluiden ja videokokousten avulla ajatuksiamme pidemmälle. 

Ensimmäinen etäkokous pidettiin pe 22.5. vakioaikaan ja se osoittautui menestykseksi.


Mukaan liittyi 9 klubilaista sekä kuvernöörimme Jorma Winter. Yhteydet pelasivat ja keskustelu oli vilkasta. Niinpä päätettiin jatkaa tätä käytäntöä viikottain, ja seuraavalle kerralle onkin jo saatu esitelmän pitäjä erittäin ajankohtaisesta ja oululaisia kohauttaneesta aiheesta. 

Kokouskutsu to-aamuna

Kokouskutsu TEAMSiin lähetetään kokousta edeltävänä päivän aamuna vanhaan tapaan.
Siinä on linkki kokoukseen liittymiseksi. Klikkaa sitä, niin oletkin jo mukana!